christophe1982 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 1/9/16 mixed en 10 uur YM 2/9/16 cremerig, volle mond, zacht van smaak, zacht voor de keel. Lichte nasmaak van melk. 10% is goed. Geen stand alone maar om scherpere smaken af te vlakken en iets cremerigs te geven. heeft ook iets caramels zijdeachtig. nu enkele weken verder merk ik dat dit bijna overal begin bij te kappen. zo gaat het bij mijn papaya, bij mijn custard en bij mijn cappucino van tpa.. bij fruitsmaken doe ik ongeveer 2% bij (zit meestal op 20/80 pg/vg dus opgelet he ) en bij de anderen 2,5 tot 3% kan zijn dat ik voor de fruitsmaken nog een andere soort ga zoeken om cremerig te maken.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now