SCi Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Wederom iets uit eigen koker testen met wat nieuwe aroma's Creamy fruit Voor 20ml is nodig : 0,6ml flavor junkie red fruits 0,6ml Capella butter cream Gemixed met een 65/35 vg/pg base met 6mg nic , heeft bijna 5 weken kunnen steepen. De geur van dit licht gele sapje is raar ; er zit absoluut fruit in maar goed plaatsen kan ik het niet. Lijkt een tikje kunstmatig , zurig. Gedampt in m'n limitless plus met een enkele coil van 0,9 ohm op 21 watt. De smaak is gelukkig niet kunstmatig. Er zit wat meer 'leven' in het fruit en er zit ook wat meer zoetigheid in voor m'n gevoel. Ook nu kan ik het fruit niet goed plaatsen ; het is een mix die me doet denken aan een rood solero ijsje. In de achtergrond zit een licht vettig , romig laagje maar dit komt moeilijk door het fruit heen. Het geheel is best smakelijk maar blijft niet lang hangen ; de smaak is vrij vlot weer weg. Meer vermogen blijkt voor meer smaak te zorgen. Er zit absoluut meer diepte in het fruit ; ik krijg nu het idee van bosvruchten ( dubbelfris ? ) Het romige / vettige laagje in de achtergrond komt nu iets meer naar voren en houd ook beter stand nu. De gehele smaak blijft nu ook langer overeind en blijft nu ook nog even hangen. Er zit absoluut potentieel in dit geheel maar de butter cream kan niet overtuigen voor mijn gevoel. Met een clapton setup en meer vermogen is hier absoluut meer uit te halen ! Heeft werk nodig ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Smoke Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Wederom mijn opmerking: In de mix = voor Cap. Butter cream 1.5% wel de Max. Bovendien zal de Cap. Butter cream in een (2) flavour sapje niet tot zijn recht komen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCi Posted January 16, 2019 Author Share Posted January 16, 2019 Bij de butter base snap ik dat lage percentage nog wel ; met een grote percentage gaat de smaak van het sapje als geheel gewoon helemaal onderuit maar in dit geval lijkt dat precies omgekeerd.. Ik proef 'm juist amper.. Met de "boter" aroma's wil ik proberen om een wat andere 'ondertoon' te krijgen dan ik met de creams krijg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Smoke Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Beste @SCi ik ben bang dat de ''buttery'' flavors icm fruitjes het niet zullen gaan doen Buttery flavors worden veelvuldig gebruikt voor de bakery & cookie sapjes Als je eenmaal een lekker cookie recept als basis hebt b.v. Butter Cookies : Butter Cream Cap. 2.5% Butter (Golden) Cap. 0.20% Sugar Cookie Cap. 5% Sweet Cream Cap. 1% Sweetener TPA 1% Dan kun je hierin naar believen fruitjes, nootjes of chocola in kieperen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now