Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na een korte break ga ik weer verder  , dit keer weer met een eigen verzinsel ?

 

Coasting

 

Voor 20 ml is nodig :

 

0,5ml TFA bavarian cream

0,4ml TFA greek yoghurt

0,5ml TFA blackcurrant

 

Gemixed met een 60/40 vg/pg base met 6 mg nic , heeft ruim 3 weken kunnen steepen.

 

De geur van dit licht gele sapje is vrij vaag ; romig . licht zurig en iets cassis achtigs..

 

Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,7 ohm op 27 watt.

 

De eerste aanzet verbaasd me nogal want de start is vrij zoet.

Direct hier achteraan komt een golf romigheid over het geheel heen zetten.

Na dat deze een beetje is 'ingezakt' proef ik hintjes van de zwarte bes en yoghurt ; lekker !

In de nasmaak word de yoghurt net ietsje duidelijker maar het geheel is toch vrij snel weg.

 

Bij 29 watt lijkt de overduidelijke zoete start te zijn weggevallen en doet ook de room een stapje terug.

Toch blijft het geheel zeer soepel.

De zwarte bes heeft nu duidelijk meer ruimte en is nu duidelijk en langer te proeven.

Het yoghurt element zakt wat verder weg maar is hier en daar nog te proeven.

 

Op zich een simpel receptje en ook de smaak is niet heel uitbundig.

Toch is de combinatie hier een erg smakelijke al zou wat finetuning geen kwaad kunnen.

Werk aan de winkel !

  • Like 2

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...