SCi Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ik ga weer een probeerseltje doen ? Redy Voor 20ml is nodig : 0,3ml Flavorjunkie - red fruits 0,3ml Inawera - biscuit 0,3ml Capella - butter cream Gemixed met een 70/30 vg/pg base met 6mg nic , heeft 3 weken kunnen steepen. De geur van dit citroengele sapje is opmerkelijk zuur ! Er zit ook wat zoetigheid en romigheid in. Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,5 ohm op 30 watt. De aanzet van de smaak is minder zurig maar behoorlijk aanwezig. Dit zakt vrij snel wat in om plek te maken voor een veel fruitigere / zoete smaak. Verder weg zit een blend van iets licht romigs en iets wat op zaanse kermis lijkt. Zeker smakelijk maar de achtergrond is net iets te vaag voor m'n gevoel. Bij 33 watt komt er veel meer detail in het rode fruit te zitten. De smaak is merkbaar dieper en ook wat breder aanwezig. De romige / koek achtige achtergrond komt nu pas veel later 'in beeld' en heeft het merkbaar moeilijk met de grote impuls van het fruit. Het uitgangspunt is helemaal zo gek nog niet. Er zit absoluut potentieel in dit sapje maar er is nog een hoop werk te doen. Meer biscuit en butter cream zijn zeker nodig om het geheel meer complex te maken en de invloed van het fruit ietsje minder nadrukkelijk te maken. Iets voor een warme lente misschien ? ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now