SCi Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Het weekend zit er weer bijna op ? Snel nog even een probeersel testen Smooth pie Voor 20ml is nodig : 0,3ml Singh - banaan 0,3ml tfa - peach 0,3ml tfa - cheesecake graham crust Gemixed met een 70/30 vg/pg base met 6mg nic , heeft bijna 3 weken kunnen steepen. De geur van dit vrijwel kleurloze sapje is vooral perzik maar ik meen een hintje taartbodem op te pakken in de achtergrond. Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,7 ohm op 27 watt. De smaak is opmerkelijk vol. Een warme golf van fruit rolt door de mond heen ; de perzik en banaan lopen nogal door elkaar heen maar de mengeling van smaken is eigenlijk best wel leuk ? Het geheel is ook lekker soepel wat zeker helpt al komt het wel een tikje kunstmatig en vooral zoet over. In de nasmaak meen ik weer het hintje taartbodem op te merken maar dit zit wel heel ver weg.. De ommeslag bij 30 watt is opmerkelijk te noemen. De 'body' van het geheel is nu wat minder zwaar maar blijft soepel. Ook qua zoetigheid is er merkbaar een stap terug gedaan. In de achtergrond zit nu een duidelijke taartbodem laag die moeizaam door de 'fruit muur' heen komt maar de zaak toch mooi kan aanvullen. Enig nadeel is dat de smaak erg vlot weg is ; er is amper sprake van een nasmaak. Een sapje waar zeker potentieel in zit ! Met name de zoetekauw kan hier helemaal z'n hart in ophalen ? Enige finetuning is wel noodzakelijk ; vooral de graham crust kan zeker nog wat meer pep gebruiken. De moeite van het proberen waard ! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now