Jump to content

Bravo


SCi

Recommended Posts

Einde van het weekend maar nog even de tijd nemen om een probeersel te testen ?

 

Bravo

 

Voor 20ml is nodig :

 

0,8ml inawera - biscuit

0,5ml tfa - bavarian cream

0,5ml tfa - apricot

 

Gemixed met een 70/30 vg/pg base met 5mg nic , heeft bijna een maand kunnen steepen.

 

De geur van dit licht gele sapje is subtiel ; licht romig , een beetje koek en wat fruitigs.

M'n 1e gedachte is een ijsje ?

 

Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,6 ohm op 25 watt.

 

De smaak komt soepel op maar is meer dan duidelijk genoeg.

De abrikoos komt een tikkeltje kunstmatig over maar is toch zeker smakelijk.

Hij gaat fraai samen met een zacht romige laag die het geheel lekker soepel maakt.

Opmerkelijk genoeg zit de koek een stuk verder weg dan ik 'm verwachtte.

Hij is er zeker maar zit in de achtergrond alwaar hij de abrikoos / room combinatie leuk kan aanvullen maar

voor het mooie nét niet duidelijk genoeg is.

 

Meer vermogen brengt nét een tikkeltje meer "body" in de smaak.

Aan de ene kant lijkt de abrikoos nu wat 'zwaarder' maar lijkt wat detail te verliezen.

Ook de room krijgt dit zware karakter mee maar blijft de soepelheid goed vasthouden.

De koek moet nu helaas echt worden gezocht , die is nu te ver weg gedrukt.

 

An sich is dit een heel leuk uitgangspunt.

De smaken zijn lekker en gaan mooi met elkaar samen.

Toch lijkt wat finetuning meer dan welkom , nog meer biscuit doseren lijkt me een verkeerde move.

De smaak is er wel maar komt nét niet duidelijk genoeg door voor m'n gevoel.

Aan te raden ! ?

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...