SCi Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Dit keer ga ik een twist op een oud receptje doen The next phreak 25 ml base ( 75/25 vg/pg met 4mg nic ) + 1ml flavormonks - g's custard 0,5ml capella - cake batter 0,5ml tfa - bavarian cream 0,5ml tfa - greek yoghurt Heeft bijna 5 weken kunnen steepen. De geur van dit vrijwel kleurloze sapje is vooral de cake batter al meen ik ook hintjes custard op te pikken. Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,6 ohm op 24 watt. De smaak is zacht en soepel. Het samenspel tussen de custard en de cake batter is erg fraai. Aanvankelijk lijkt de custard dominant maar dan kom toch de cakebatter duidelijk herkenbaar door. Ik meen ook kleine pulsjes yoghurt op te vangen maar dit zit erg ver weg en komt amper door de warme golf van custard en cake batter heen. Extra vermogen kan hier niet zoveel doen. Bij 27 watt krijg ik vooral het idee dat het nogal een warrig geheel word waarin alles door elkaar heen loopt. De balans lijkt er nu echt uit en ik herken geen afzonderlijke details meer. De combinatie van cake batter en custard is een hele bizarre maar wel eentje waar naar mijn idee een hoop potentieel in zit. Ze gaan in elk geval leuk samen. De yoghurt kan hier maar weinig doen ; wellicht dat een wat groter percentage hiervan het geheel nog een leuke twist kan geven. Leuk om mee te gaan experimenteren ! ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now