Jump to content

Zengzhou


SCi

Recommended Posts

Na een drukke werkweek ga ik weer een testje proeven 🙂

 

Zengzhou

 

20 ml base (75/25 vg/pg met 3mg nic )

+

1ml chefs choice - reeces
1ml tfa - honey circles cereal

 

Heeft bijna een maand kunnen steepen.

 

De geur van dit gele sapje heeft zowel iets van pinda als chocolade in zich.

 

Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 0,5 ohm op 24 watt.

 

Ook in de smaak heeft de reeces duidelijk de overhand.

Het geheel is complex met mooie nuances, vooral in de chocolade.

In de achtergrond zit merkbaar iets cereal achtigs maar dit heeft moeite om de reeces te 'versterken' .

Opmerkelijk is ook dat het geheel zeker niet zoet is , bijna intendeel zelfs.

 

Meer vermogen geeft rare verschuivingen.

Bij 28 watt krijgt de chocolade absoluut een boost en merk ik nog meer detail.

Dat gaat helaas wel ten koste van de pinda die een stapje terug moet doen maar ook de cereal achtergrond

moet flink gas terug nemen en is nog maar amper op te merken.

 

Dit duo is niet helemaal geworden waar ik op hoopte.

Dat zou ook de cereal keuze kunnen zijn ; ik heb in m'n recepten al langer geen geluk meer met deze variant.

Misschien dat dit sapje met bijv. de cereal 27 van capella weer anders uit zou komen.

Het potentieel voor iets erg smakelijks is hier zeker aanwezig.

Verdient zeker een nieuwe kans !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...