Jump to content

Kagoshima


SCi

Recommended Posts

Nieuw weekend , nieuw proefje 😉

 

Kagoshima

 

20ml base ( 70/30 vg/pg met 2,5mg nic )

+

2ml mac diyer - custard moelleuse
1ml singh - peer

 

Heeft 5 weken kunnen steepen.

 

De geur van dit donker gele sapje heeft iets bakery in zich maar ook absoluut iets fruitigs.

 

Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 1 ohm op 19 watt.

 

De basis is een niet echt uitgesproken custard.

Soepel , zacht en romig.

Vrij ver weg zit absoluut een hintje peer maar dit is te vaag om goed aan te kunnen vullen.

Zeker niet te zoet !

 

Meer vermogen doet hier bijna niets.

Bij 23 watt is het geheel net wat zwaarder.

Dat haalt ook het soepele , zachte karakter van de custard er wat uit.

De peer leeft helaas niet op.

 

Dit sapje is zeker niet vies maar heeft absoluut meer peer nodig.

Een klein beetje extra vanille zou de custard ook kunnen helpen voor m'n gevoel.

Heeft werk nodig.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...