SCi Posted October 21 Share Posted October 21 Het is weer tijd om een testje te gaan proeven 🙂  Maebashi  20ml base ( 70/30 vg/pg met 2,5mg nic ) + 1,4ml rayners - butterscotch 0,7ml inawera - biscuit  Heeft ruim 5 weken kunnen steepen.  De geur van dit geel / oranje sapje is erg vaag , er zit absoluut bakery in.  Gedampt in m'n limitless plus met een enkele clapton coil van 1 ohm op 19 watt.  Ook de smaak is niet zo heel sterk. Ik krijg direct een echte koek vibe. Toch is het niet de kenmerkende biscuit smaak die door komt. Dit lijkt meer bastogne koek achtig te zijn. Niet zo zoet als dat je zou denken.  Meer vermogen doet hier amper iets. Bij 22 watt lijkt het geheel ietsje scherper. Het lijkt er een beetje op alsof caramel naar aanbranden gaat.  Als "uitgangspunt" is dit receptje geen echte schot in de roos. Wel is dit een leuke basis om op uit te bouwen. Zou het leuk doen met iets als perzik of abrikoos vermoed ik. Geeft ideetjes ! 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now