Jump to content

Takaoka


SCi

Recommended Posts

Na een korte break voor wat "ready made" spul ga ik weer eigen brouwsels proeven 🙂

 

Takaoka

 

20ml base ( 70/30 vg/pg met 2mg nic )

+

2ml chefs - mexican fried icecream
0,8ml capella - cereal 27

 

Heeft ruim 5 weken kunnen steepen.

 

De geur van dit gele sapje is lastig te plaatsen , er zit iets bakery in.

 

Gedampt in m'n profile rdta met een enkele clapton coil van 0,4 ohm op 28 watt.

 

De smaak is net als de geur vrij lastig te plaatsen.

Er zit een echte bakery vibe in.

Pannekoeken ?  Wafels ?

Heeft een mooie zachte ondertoon van vanille die mooi kan begeleiden.

Misschien een tikje raar als mengelmoes maar op de een of andere manier wel smakelijk !

 

Meer vermogen doet hier nagenoeg niks.

Bij 32 watt lijkt de smaak nét iets dieper als geheel.

Er komt nu ook wat amandel vaag door maar het geheel blijft een echte mengelmoes.

 

Dit is helemaal geen vies sapje , in tegendeel zelfs.

Toch is het wat jammer dat de laagjes en smaakjes zo lastig uit elkaar te halen zijn.

Twijfelgeval !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...