Jump to content

solubarome - gambhyt


SCi

Recommended Posts

M'n laatste aroma review van dit jaar 🙂

 

Solubarome - gambhyt

 

Interessante geur van zowel appel als iets bakery achtigs.

 

Batch gemaakt met 10% aroma met een 70/30 vg/pg base met 2mg nic.

Heeft bijna 6 weken kunnen steepen.

 

Het gele resultaat heeft nog altijd een appel geur maar de bakery geur lijkt weg ?

 

Gedampt in m'n profile rdta met een enkele clapton coil van 0,55 ohm op 22 watt.

 

De smaak is subtieler dan ik 'm inschatte.

Ook nu haal je de appel er goed uit maar minder overduidelijk dan je zou denken.

Hier direct achter zit een pudding / custard achtige laag die qua smaak niet heel erg spreekt maar vooral qua mondgevoel lekker mee doet.

Het geheel is buitengewoon zacht en soepel.

Doet enigzins denken aan warme appelbollen met vanillesaus.

 

Meer vermogen brengt kleine veranderingen.

Bij 27 watt krijgt de appel ietsje boost ; er zit nu een klein zuurtje door het geheel heen.

Ook lijkt er nu ook ietsje caramel door te komen maar dat is minimaal.

De invloed van de custard / pudding is nu wel minder aanwezig.

 

Appel en custard ; dat moet toch haast wel een winnaar zijn ?

Ik twijfel nog..

In de basis is hier niets mis ; geen rare uitschieters of kunstmatige smaakjes.

Toch lijkt er op de custard te zijn bezuinigt waardoor het samenspel nét niet lekker tot z'n recht komt.

Mogelijk dat ietsje meer doseren er nog iets meer uit kan halen ( aanbeveling % is voor een 50/50 base ) maar dit zal geen

grote veranderingen brengen vermoed ik.

Misschien een beetje tweaken nog ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...