Jump to content

Insei


SCi

Recommended Posts

Zaterdag avond , filmpje op , mooi biertje er bij... en een nieuw sapje om te testen 😉

 

Insei

 

20 ml base ( 70/30 vg/pg met 2 mg nic )

+

2,4 ml chefs - mexican fried icecream
0,2 ml wonder flavours - papaya

 

Heeft ruim 5 weken kunnen steepen.

 

De geur van het gele resultaat is een indrukwekkende papaya.

 

Gedampt in m'n limitless rdta met een enkele clapton coil van 1 ohm op 20 watt.

 

Opmerkelijk genoeg is de papaya in de smaak veel minder nadrukkelijk aanwezig dan de geur doet vermoedden.

De basis is de "typische" mexican fried icecream met mooie invloedden van vanille , cocos en amandel.

In de achtergrond kom de papaya tevoorschijn die leuk kan aanvullen.

Toch komt die maar echt met moeite door de 'muur' van andere smaken door.

Het geheel is lekker soepel en zeker niet te zoet !

 

Meer vermogen geeft interessante veranderingen.

Bij 23 watt krijgt de mexican fried icecream merkbaar meer detail ; erg fraai !

De papaya krijgt het hierdoor nóg moeilijker en is in de nasmaak nog een klein beetje te proeven.

 

Papaya lijkt een zeer interessante aanvulling voor de mexican fried icecream te zijn.

Voor het mooie zou er nog ietsje bij kunnen denk ik want in deze verhouding komt ie niet goed door.

De moeite van het proberen zeker waard !

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...