Jump to content

Kaibun


SCi

Recommended Posts

Ik ga weer een probeerseltje proeven 🙂

 

Kaibun

 

20ml base ( 70/30 vg/pg met 2mg nic )

+

1ml chefs choice - apple crumble
1ml chefs choice - clotted cream fudge
0,4ml inawera - biscuit

 

Heeft bijna 6 weken kunnen steepen.

 

Het licht gele resultaat heeft een fraaie bakery geur.

 

Gedampt in m'n limitless rdta met een enkele clapton coil van 1 ohm op 22 watt.

 

Ook de smaak de bakery op en top.

Een heerlijk zacht soepele koek smaak die bijna een beetje vettig over komt.

Er zitten kleine hintjes appel in verstopt maar die zijn voor het mooie nét te vaag.

In de achtergrond zit een subtiel zoetig laagje die fraai kan aanvullen en niet te overdreven is.

Erg smakelijk allemaal !

 

Meer vermogen brengt interessante veranderingen !

Bij 25 watt krijgt de appel merkbaar een boost ; geen hintjes meer maar een mooi constant smaak laagje.

De koek moet daardoor helaas wel inleveren , deze is nog goed te proeven maar is z'n 'glans' nu grotendeels kwijt.

Ook de fudge lijkt het zwaar te hebben en word wat meer weg gedrukt.

 

Ik was vooral benieuwd hoe de biscuit en crumble combi zou uitpakken.

Dat lijkt een schot in de roos al is er nog wel wat finetuning te doen.

Het potentieel is echter zeker aanwezig en wat er nu is doet al smakken met de lippen naar meer 😉

Aanrader !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...