Jump to content

Sekihan


SCi

Recommended Posts

Ik ga weer een nieuw proefje testen 🙂

 

Sekihan

 

20ml base ( 70/30 vg/pg met 1 mg nic )

+

0,8ml one on one - corn bread
0,5ml vta - bilberry ripe
0,5ml tfa - whipped cream

 

Heeft 7 weken kunnen steepen.

 

De geur van dit vrijwel kleurloze sapje is vooral bosbes.

 

Gedampt in m'n limitless rdta met een enkele clapton coil van 0,3 ohm op 30 watt.

 

Ook in de smaak is het vooral bosbes wat te proeven is.

Toch is hier duidelijk meer gaande.

Een romig laagje gaat erg fraai met de bosbes samen.

Wat verder weg lijkt ook een taartbodem laagje te zitten.

Op de een of andere manier komt het een beetje als cheesecake of kwarktaart over.

 

Meer vermogen doet hier raar genoeg amper iets.

Bij 34 watt lijkt het geheel iets meer een mengelmoes te worden waardoor de laagjes lastiger uit elkaar te halen zijn.

 

Het is in elk geval heel lastig om met deze cornbread een "echte" smaak naar voren te halen , ook na lang steepen.

De bosbes en slagroom combinatie daarintegen doet het juist weer heel erg goed imho.

Het een wat duidelijkere pie crust is hier iets heel fraais mee te bouwen maar wat er nu is is zeker smakelijk te noemen 🙂

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...